Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

A rămas fără TIR pe autostradă, după ce poliția germană a descoperit că are permisul scos la imprimantă

Un șofer de TIR din România este cercetat penal în Germania după ce poliția rutieră  l-a prins  în trafic cu un permis de conducere scos la imprimantă.

De asemenea, polițiștii din Ottobrunn, în apropiere de München, au sechestrat TIR-ul de 40 de tone pe care îl conducea românul cu permis de conducere falsificat, a relatat publicația germană merkur.de citată de radioresita.ro.  Șoferul de 40 de ani a fost oprit pe autostradă, în timp ce se îndrepta spre München, pentru un control de rutină.

Șoferul român a prezentat un permis de conducere scos la imprimantă

Conform relatărilor poliției, după ce a oprit, acesta a prezentat un permis de conducere care le-a ridicat suspiciuni agenților. După verificări minime, aceștia au constat că permisul de conducere era un fals, doarece nu avea niciun element de siguranță, fiind realizat, cel mai probabil, la o imprimantă color specială.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal românului. În plus, i-au retras licența de transport și i-au sechestrat TIR-ul, până la finalizarea anchetei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *