A rămas fără TIR pe autostradă, după ce poliția germană a descoperit că are permisul scos la imprimantă

0 8

Un șofer de TIR din România este cercetat penal în Germania după ce poliția rutieră  l-a prins  în trafic cu un permis de conducere scos la imprimantă.

De asemenea, polițiștii din Ottobrunn, în apropiere de München, au sechestrat TIR-ul de 40 de tone pe care îl conducea românul cu permis de conducere falsificat, a relatat publicația germană merkur.de citată de radioresita.ro.  Șoferul de 40 de ani a fost oprit pe autostradă, în timp ce se îndrepta spre München, pentru un control de rutină.

Șoferul român a prezentat un permis de conducere scos la imprimantă

Conform relatărilor poliției, după ce a oprit, acesta a prezentat un permis de conducere care le-a ridicat suspiciuni agenților. După verificări minime, aceștia au constat că permisul de conducere era un fals, doarece nu avea niciun element de siguranță, fiind realizat, cel mai probabil, la o imprimantă color specială.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal românului. În plus, i-au retras licența de transport și i-au sechestrat TIR-ul, până la finalizarea anchetei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More