Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Apel la DEMNITATE! ”Voi da jos steagurile negre si ale Ungariei de pe cladirile Romaniei”

Manifestările pline de ură ale iredentiștilor maghiari s-au înmulțit în anul Centenarului și au culminat cu gestul jalnic de la Sfântu Gheorghe, de Ziua Imnului Național, când în loc să se înalțe cântece patriotice, autoritățile locale, membre UDMR, au înalțat un steag de doliu. Alexandru Cumpănașu, a reacționat firesc, și cu asprime și fermitate a promis că nu mai asistă neputincios în fața umilințelor la care ne supun liderii maghiari.  

APEL LA DEMNITATE: Dragi prieteni DATA VIITOARE cand nesimtii de lideri ai comunitatii maghiare vor mai arbora steagul negru MA VOI DUCE PERSONAL SA-L DAU JOS. INDIFERENT DE CONSECINTE!!! INTREG STATUL ROMAN ESTE PARALIZAT! Sa ma aresteze, sa ma linseze, sa-mi faca ce or vrea dar EU in mod pasnic ma voi duce si VOI DA jos steagurile negre si ale Ungariei de pe cladirile Romaniei. M-as bucura sa vina alaturi cat mai multi romani! Este clar: nu ma pot doar indigna! AJUNGEE. Daca institutiile si liderii de la putere sau din opozitie nu pot sa faca nimic eu, Alexandru Cumpanasu ma vad nevoit sa ma duc si sa fac ce pot EU, ce tine de MINE. Sunt UN MILION de vizualizari la postarea cu steagul in care cer autoritatilor sa ia masuri! Si? Nimic. INTREAGA presa a condamnat gestul. Si? Nimic. Peste 10000 de romani au dat share, 4000 like, 2000 de comentarii. Si? NIMICCCC. NU MAI CER NIMANUI NIMIC. ESTE FARA ROST. CINE VINE ALATURI DE MINE BINE CINE NU NU. Dar eu sa asist neputincios cum sunt umilit in fiecare zi de niste golani REFUZ!

Declarația președintelui CNMR, a uns pe suflet o mulțime de români care poate nutresc aceleași gânduri, însă se simt mult prea mici pentru a crede că vocea lor ar fi auzită, chiar dacă le-ar rosti cu voce tare.

 Post-ul Apel la DEMNITATE! ”Voi da jos steagurile negre si ale Ungariei de pe cladirile Romaniei” apare prima dată în Ziar Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *