Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Aproape 250 de grenade depozitate în lăzi, îngropate sub o stradă din Harghita

Misiune pirotehnică de amploare, în Toplița, județul Harghita

Un echipaj pirotehnic din cadrul ISU Harghita a reușit, ieri, 30 iulie, scoaterea la suprafață a unui număr de aproximativ 250 de grenade, datând din Primul Război Mondial, depozitate în lăzi, care au fost descoperite pe strada Mesteacănului din municipiul Toplița, în urma unor lucrări de excavare pentru extinderea rețelei de canalizare, la o adâncime de aproximativ 4 m. Astăzi, 31 iulie, au fost reluate operațiunile, la fața locului intervenind echipele pirotehnice ale ISU Harghita și USISU Ciolpani.

Pentru siguranța cetățenilor aflați în proximitatea locului de desfășurare a misiunii, accesul pe o raza de 100 m a fost restricționat.Post-ul Aproape 250 de grenade depozitate în lăzi, îngropate sub o stradă din Toplița apare prima dată în Ziar Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *