Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Atenție pasageri! Toate zborurile din vara acestui an sunt anulate de o companie românească

Cobrex Trans, operator aerian român fondat in 1994, a anulat toate zborurile prevăzute pentru vara acestui an pe rutele București – Suceava, Suceava – Madrid, București – Perugia și Perugia – Barcellona, anunță conducerea SASE, aeroportul internațional din Umbria (Italia), citată de Perugia Today. citat de roitalianul.com

Potrivit comunicatului trimis de conducerea aeroportului, „în cursul zilei de astăzi – 7 iunie 2018 – Cobrex Trans a comunicat anularea tuturor zborurilor programate de operator pentru sezonul de vară 2018”.

„În detaliu, Cobrex nu va efectua, din motive operaționale, zborurile între București – Suceava, Suceava – Madrid, București – Perugia și Perugia – Barcelona. Compania va rambursa agențiile de voiaj și pasagerii care au achiziționat bilete pe rutele în cauză. Pentru mai multe detalii și pentru a transmite cererile de rambursare, contactați centrul de apel Cobrex (004.0741.245.337 / 004.0741.245.338) sau scrieți la complains@cobrextrans.com”, se mai precizează în comunicat.

Nu s-au oferit mai multe detalii asupra „motivelor operaționale” din cauza cărora compania aeriană Cobrex a anulat aceste zboruri dar, potrivit conducerii SASE, aceste probleme apar de obicei când operatorul vinde prea puține bilete pe rutele disponibile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *