Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Au murit arși de vii într-un club de karaoke

Un incendiu care a mistuit un club de karaoke din sudul Chinei a ucis cel puţin 18 oameni şi a rănit alte cinci. 

Potrivit unui comunicat al poliţiei chineze, incendiul din oraşul Qingyuan, situat în provincia Guangdong, a fost anunţat la jumătate de oră după miezul nopţii (04.30, ora României), anunţă New York Times, citat de observator.tv.

La momentul în care pompierii au lichidat incendiul, 25 de minute mai târziu, clubul era deja mistuit de flăcări. 18 oameni au murit arşi de vii. Alte cinci persoane salvate au fost transportate la spital.

Autorităţile au anunţat că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, intenţionat, fiind demarată o anchetă.

Poliţia nu a identificat deocamdată vreun suspect şi nici nu au comunicat numărul persoanelor decedate găsite în interiorul clubului.

Potrivit unui reporter al CCTV, persoana care ar fi provocat incendiul ar fi fost implicat într-o ceartă cu puţin timp înaintea tragediei. Se pare că ar fi blocat singura ieşire din club cu o motocicletă, apoi a aprins focul la uşă.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *