Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Autoturism căutat de autorităţile din Polonia, descoperit în vama românească

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au depistat un cetăţean polonez care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Toyota Venza în valoare de 60.000 de lei, căutat pentru confiscare de autorităţile din Polonia.

În data de 05.05.2018, în jurul orei 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, I.T.P.F Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul polonez S.M., în vârstă de 48 de ani, la volanul unui autovehicul marca Toyota Venza, înmatriculat în Polonia, an de fabricaţie 2010.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Polonia, în data de 09.02.2018.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul polonez a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport se află în atenţia autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 60.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj până la finalizarea cercetărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *