Autoturism cu trei persoane în interior, lovit de tren

0 1

Un autoturism în care se aflau trei persoane, condus de un cetăţean german, a fost lovit, luni, de un tren Regio care circula pe relaţia Timişoara – Jimbolia şi în care se aflau în jur de 100 de pasageri. 

Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş au menţionat, pentru AGERPRES, că în urma evenimentului, produs între Cărpiniş şi Checea, nu a fost încarcerată nicio persoană, fiind rănit uşor unul dintre ocupanţii maşinii. Persoana respectivă nu a necesitat transport la spital, au precizat reprezentanţii ISU Timiş.

Potrivit acestora, niciun pasager din tren nu a fost rănit. Reprezentanţii ISU au asigurat măsurile PSI obligatorii în astfel de cazuri.

După cum au declarat pentru AGERPRES reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, la volanul autoturismului se afla un cetăţean german, de 71 de ani, care nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată. Poliţiştii i-au ridicat acestuia permisul de conducere.

Trenul 16.275, implicat în acest eveniment, circula pe relaţia Timişoara – Jimbolia, tamponarea având loc la zece kilometri distanţă de Jimbolia.

AGERPRES

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More