Bolnavii din România sunt TRANSPORTAȚI la spital cu CĂRUȚA sau SPINAREA

0 0

V-ați întrebat vreodată dacă există în țara asta vreun român cu adevărat profesionist și dedicat muncii pe care a ales să o facă? Vi-l prezint PE DUMITRU IGNAT. Un ambulanțier din Alba, care a pus mai presus de protocoale și orgolii viața și sănătatea unui pacient. Salvatorul a cărat o persoană bolnavă în spate la propriu de la domiciliu până la ambulanță.

Gestul lui respectabil a devenit cunoscut prin intermediul lui Horatiu Varga, care a povestit pe facebook întâmplarea și ca dovadă a postat și o poză.                

Se numește Dumitru Ignat. Este ambulanțier la Serviciul Public de Ambulanță Alba, Substația Câmpeni. Ambulanța cu care s-a deplasat la caz nu a putut urca la bolnava cu insuficiență respiratorie și Tensiunea Arterială crescută. A transportat bolnava in spate. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toți. Sufletul și Omenia lui merita respectul nostru.

Zilele trecute v-am prezentat într-un articol, un caz asemănător, din Dâmbovița, în care vă spuneam Ce își doresc romanii în România anului 2018 . Iată că acum iese la iveală o altă situație destul de gravă pe care cei din sistemul medical o gestionează cum pot din cauza drumurilor lipsă. A nu se confunda cărările cu drumurile decente pe care pot circula mașinile! Și cu toate acestea vicisitudini, românii rămân omenoși și inovativi pentru a supraviețui.

 

Abia în acest caz și la adresa acestui om putem vorbi despre profesionalism, despre binele românilor, despre curaj și despre alte calități. Nu la adresa politicienilor care țin discursuri libere bâlbâite sau citite de pe foi de prin palatele de la București! Cu ce vin reprezentanții statului în sprijinul unor astfel de modele pentru societatea noastră? – Restructurări de posturi, tăieri de salarii, buget redus pentru domeniile vitale ale tării, etc.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata