Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Cinci morti, dupa ce o masina a plonjat si s-a rasturnat. Un copil a fost singurul supravietuitor

Un accident grav s-a petrecut marti dimineata, langa localitatea Uivar, judetul Timis. Cinci oameni au murit dupa ce masina in care se aflau s-aizbit cu putere de calea ferata, iar apoi a plonjat in aer zeci de metri si s-a rasturnat.
Impactul cu solul a fost puternic, astfel incat, patru persoane au murit pe loc.

Un singur adult a supravietuit initial impactului, insa a murit la scurt timp dupa.

Un copil in varsta de 8 ani a fost singurul supravietuitor.

„Copilul a fost constient, cooperant, a comunicat cu noi, stabil hemodinamic si respirator. Bărbatul de 39 de ani este însă în stare critică. Medicii l-au găsit în stop cardio-respirator şi cu răni grave. A fost resuscitat atât la locul tragediei, cât şi în drum spre spital”, a declarat Lebădă Alexandra, medic SMURD.

„Posibil viteza neadaptată la condţiile de drum, drumul este cu denivelări şi la locul producerii accidentului este o trecere de cale ferată dezafectată, dar semnalizată”, a spus Petru Rumega, şef Serviciu Poliţia Rutieră Timiş despre cauza accidentului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *