Crimă urmată de sinucidere, într-o familie de români din Italia

0 16

Tragedie de nedescris într-o familie de români din localitatea italiană Ome, în provincia Brescia (Lombardia), unde un bărbat român în vârstă de 52 de ani și-a ucis soția, și ea de cetățenie română, apoi s-a sinucis.

Conform unei prime reconstituiri a anchetatorilor, bărbatul și-a înjunghiat partenera de viață, în vârstă de 50 de ani, lovind-o de patru ori cu un cuțit și cu o sticlă, apoi și-a luat viața și el, înjunghiindu-se întâi cu cuțitul iar ulterior înghițind mai multe pastile, relatează rotalianul.com.

Totul s-a întâmplat în locuința cuplului român din piazza Aldo Moro, unde au fost descoperite corpurile abia în această după-amiază de 4 iunie 2018, deși tragedia se pare că a avut loc cu cel puțin o zi înainte.

Locuința celor doi soți români. Sursa foto: Giornale di Brescia

Alarma a fost dată de fiul conaționalilor noștri decedați care nu mai primea nicio veste de la ei de câteva zile și era îngrijorat. Deplasându-se la locuința celor doi soți români, în urma semnalării făcute de fiul acestora, carabinierii au făcut dramatica descoperire.

Potrivit unor surse din presa italiană, femeia româncă lucra ca îngrijitoare iar soțul acesteia era șomer și se pare că suferea de ceva timp de probleme psihice, diagnosticul fiind pus încă de când se afla în România. Nu se știe, însă, cu exactitate, ce anume l-a împins pe bărbat să recurgă la acest gest îngrozitor. Carabinierii exclud ideea ca alte persoane să fi fost implicate în această tragedie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More