Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

În curând se lansează o aplicație gratuită pentru mobil dedicată Centenarului Marii Uniri

Anul Centenarului este sărbătorit în era tehnologiei și de IT-știi români, care s-au gândit să lanseze o aplicație gratuită pentru mobil cu scopul de marca un traseu al personalităților care au trăit în Orașul luminilor și totodată de a îmbunătăți imaginea conaționalițor noștri în Franța.

Aplicația „CelebRo”, urmează a fi lansată în luna mai și va prezinta ‘harta românească a Parisului’, geolocalizând adresele prin care au trecut românii cunoscuţi sau cei care au rămas în anonimat până acum”, informează un comunicat de presă al Romanian IT transmis luni AGERPRES.

„Beneficiarii direcţi ai aplicaţiei mobile sunt românii care vizitează Parisul, cei care locuiesc aici, dar şi francezii sau alte naţionalităţi, deoarece capitala Franţei găzduieşte anual peste 30 de milioane de turişti”, se menţionează în comunicat. Proiectul este primit cu brațele deschise de către autorități. Inițiativa IT Romanian și s-a bucurat de susţinerea Ambasadei României la Paris, şi în vederea dezvoltării ulterioare va beneficia şi de suportul Institutului Cultural Român din capitala Franţei, indică sursa citată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *