În curând se lansează o aplicație gratuită pentru mobil dedicată Centenarului Marii Uniri

0 11

Anul Centenarului este sărbătorit în era tehnologiei și de IT-știi români, care s-au gândit să lanseze o aplicație gratuită pentru mobil cu scopul de marca un traseu al personalităților care au trăit în Orașul luminilor și totodată de a îmbunătăți imaginea conaționalițor noștri în Franța.

Aplicația „CelebRo”, urmează a fi lansată în luna mai și va prezinta ‘harta românească a Parisului’, geolocalizând adresele prin care au trecut românii cunoscuţi sau cei care au rămas în anonimat până acum”, informează un comunicat de presă al Romanian IT transmis luni AGERPRES.

„Beneficiarii direcţi ai aplicaţiei mobile sunt românii care vizitează Parisul, cei care locuiesc aici, dar şi francezii sau alte naţionalităţi, deoarece capitala Franţei găzduieşte anual peste 30 de milioane de turişti”, se menţionează în comunicat. Proiectul este primit cu brațele deschise de către autorități. Inițiativa IT Romanian și s-a bucurat de susţinerea Ambasadei României la Paris, şi în vederea dezvoltării ulterioare va beneficia şi de suportul Institutului Cultural Român din capitala Franţei, indică sursa citată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More