Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Execuţie în SUA. Student român împuşcat în cap în garajul părinţilor săi.

Student român, executat în garajul părinţilor săi din SUA! Prietenul băiatului povesteşte scene şocante: „L-au împuşcat în cap!”

Sorin Cătălin Farcaş, un tânăr român în vârstă de 19 ani, a fost executat în garajul părinţilor săi din Huber Heights, Daytona, statul american Ohio. Băiatul a murit pe loc, fiind împuşcat în cap, relatează observator.tv

Nenorocirea a avut loc în dimineaţa zilei de 28 mai, în jurul orei 3.00.

Cel care a anunţat Poliţia a fost prietenul lui Sorin. Tânărul a sunat la 911 anunţând că amicul lui a fost împuşcat în cap.

„Dumnezeule, prietenul meu a fost împuşcat în cap. Sunt foarte speriat!”, le-a spus la telefon băiatul.

„Prietenul tău nu mai poate fi ajutat?”, a întrebat dispecerul.

„A murit! L-au împuşcat în cap!”, a venit imediat răspunsul.

Tânărul de 19 ani era din Dej, dar trăia cu familia în Dayton, Ohio.

Sergentul Brad Reaman, de la Poliţia din Huber Heights, a declarat pentru daytondailynews.com că Sorin şi prietenul lui se aflau ambii în garaj în momentul în care un bărbat s-a apropiat. Farcaş a fost executat, apoi atacatorul s-a urcat într-o maşină şi a fugit.

Până la această oră, suspectul nu a fost încă identificat.

Sorin a fost pronunţat decedat la 10 minute după ce un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului.

Sergentul Reaman spune că zona unde a avut loc asasinatul este una liniştită. Omul legii se declară însă îngrijorat de faptul că, în ultimele zece zile, în cartier au fost raportate patru incidente violente.

Sorin Farcaş s-a înscris în această primăvară la Colegiul Sinclair, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei de învăţământ.

Înainte, Sorin a colaborat cu Institutul Tehnologic al unei şcoli din Miami. Studenţii care au această colaborare câştigă credite pentru a obţine bursa Colegiului Sinclair.

Sorin, alături de tatăl lui, Craig Coe

„Facultatea, studenţii şi staff-ul colegiului îşi exprimă condoleanţe familiei Farcaş”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Colegiului.

Într-un mesaj postat pe Facebook, în 29 mai, Cristina Rivera, sora băiatului, a scris că întreaga familie este în stare de şoc şi caută un răspuns pentru ce s-a întâmplat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *