Explicație șocantă a unei criminale: „Nu te îngrijora, sunt rămăşiţele primului meu soţ”

0 20

Descoperire macabră făcută de un bărbat, în curtea soţiei sale, în timp ce planta cartofi. Acesta a găsit un craniu şi mai multe oase îngropate în pământ. Şocul a fost cu atât mai puternic cu cât soţia sa i-a spus, cu seninătate, că acelea sunt rămăşiţele primului ei soţ, pe care l-a ucis cu mai bine de 20 de ani în urmă.

Crima s-a petrecut în Rusia. Cu un calm ieşit din comun, femeia i-a explicat soţului său să nu se îngrijoreze, mărturisindu-i că oasele îngropate în pământ sunt ale primului ei soţ, pe care l-a ucis cu sânge rece, după un conflict, cu 21 de ani în urmă.

Femeia în vârstă de 60 de ani i-a spus că răposatul venise acasă în stare de ebrietate, a bătut-o crunt, moment în care şi-a pierdut minţile şi l-a ucis cu un topor. Când şi-a dat seama de ce făcuse, de frica autorităţilor, femeia a decis să îl îngroape în grădina din curtea casei sale, spunându-le apropiaţilor că victima a plecat să muncească şi că nu s-a mai întors vreodată la ea.

„Nu te îngrijora, sunt rămăşiţele primului meu soţ”, i-a mărturisit, cu seninătate, soţului său şocat de ceea ce descoperise. Mai mult decât atât, l-a îndemnat pe acesta să ascundă oasele înapoi în pământ şi să nu spună un cuvânt poliţiei.

Bărbatul a mers la poliţie şi a denunţat-o pe soţia sa

Acesta a fost, însă, primul lucru făcut de soţul criminalei. A mers şi a povestit totul autorităţilor, care au arestat-o imediat. În faţa anchetatorilor, femeia şi-a recunoscut fapta şi riscă acum 10 ani de închisoare.

Specialiştii trimişi să investigheze cazul au găsit însă şi alte rămăşiţe îngropate în grădina femeii, lucru ce ar putea să o trimită pe aceasta după gratii pentru mult mai mult timp.

Sursă: dailymail.co.uk

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More