Girafa Gerald a omorât un regizor premiat la Cannes, în timpul filmărilor la un lung metraj

0 1

Carlos Carvalho, un cineast din Africa de Sud în vârstă de 47 de ani, premiat cu Leul de Argint la Cannes, în 2003, a fost ucis de o girafă în timp ce se afla pe platoul de filmare, într-o rezervație naturală. 

Deşi a fost transportat la un spital cu un elicopter, regizorul nu a supravieţuit, din cauza rănilor grave pe care le-a suferit, informează hollywoodreporter.com, citat de 3dots.ro.

Potrivit People.com, compania de producţie Two Oceans Production, cu sediul în Cape Town, a confirmat faptul că cineastul a fost lovit în cap de o girafă, în timp ce lucra ca operator la filmările unui serial de televiziune german – ”Premium Nanny 2”.

Un purtător de cuvânt al rezervației Glen Afric a declarat că incidentul s-a produs ca urmare a faptului că cineastul a ignorat avertismentul de a nu se apropia de animal şi că nu avea autorizație pentru a filma în locația respectivă.

”Carlos filma un lungmetraj la Glen Afric din oraşul Broederstroom şi a suferit un incident fatal în care a fost implicată o girafă pe platoul de filmare. A fost transportat cu elicopterul la Spitalul Milpark din Johannesburg, dar a decedat din cauza rănilor suferite, miercuri, la ora 20.50”, a anunţat agenţia, pe platforma de socializare Facebook.

”Gerald va rămâne aici. Nu a făcut nimic greşit”, au conchis reprezentanții parcului național sud-african.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More