Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Grav accident de circulație în Pitești, provocat de un elev de la Şcoala de poliţie Câmpina

Un tânăr de 21 de ani, elev la Şcoala de poliţie Câmpina, a scăpat ca prin minune cu viaţă după ce s-a lovit cu maşina de un stâlp de iluminat, în Piteşti. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a rămas efectiv înfăşurat pe stâlp. Martorii spun că se întrecea cu o altă maşină şi avea viteză foarte mare.

Accidentul a avut loc la ieşirea din Piteşti spre DN7. Şoferul s-a luat la întrecere cu un alt autoturism şi a intrat direct într-un stâlp de pe marginea drumului.

„Din primele cercetări se pare că un tânăr de 21 de ani se deplasa cu un autovehicul din direcţia centru către Bascov, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut contolul volanului şi ar fi intrat în coleziune cu un stâlp de iluminat public”, a declarat Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt alș IPJ Argeș.

Martorii spun că doar o minune a făcut ca tânărul să rămână în viaţă. Băiatul a ieşit din maşină pe luneta din spate, pe propriile picioare. Tânărul a fost preluat de medici şi transportat la spital pentru investigaţii.

La fata locului au ajuns foarte multi poliţişti şi prieteni ai tânărului, dar şi tatăl acestuia.

Tânarul va fi audiat de colegi pentru a afla de ce si cu cine s-a luat la întrecere.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *