Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Ilie Năstase: ”UDMR trebuie să dispară din parlamentul nostru”

Reacţie dură a lui Ilie Năstase după atacurile lui Viktor Orban la adresa României. ”UDMR trebuie să dispară din parlamentul nostru”, a spus fostul mare jucător de tenis, care a criticat Guvernul României şi ministerul de externe pentru lipsa de reacţie. Năstase susține că atacurile lui Orban au fost făcute cu acordul lui Putin, potrivit REALITATEA.NET.

”Ei sunt un partid în Parlamentul României. Avem noi un partid în Parlamentul Ungariei? Nu avem. Ar trebui să iasă UDMR din Parlamentul României, nu are ce căuta. Mâine poimâine o să pună steagul pe Parlamentul României”, a spus Ilie Năstase.

Viktor Orban a declarat la Băile Tuşnad că pentru maghiari, centenarul Marii Uniri nu este un moment festiv. O declaraţie care l-a făcut pe Ilie Năstase că critice Guvernul României şi Ministerul de Externe pentru lipsa de reacţie.

”Nu mai putem să fim jigniți în felul în care am fost la Tuşnad, dar nu se poate să nu fie nici un reprezentant al guvernului României, al Ministerului de Externe, prezent să închidă gura lui Orban. Nu am înțeles de ce facem treaba asta, ne e frică de cine ne e frică?”, s-a întrebat fostul mate tenismen.

Ilie Năstase a spus şi cine a fost în spatele declaraţiilor controversate ale lui Viktor Orban.

”Discursul lui Orban a fost cu acordul lui Putin. Să fim serioși, că Putin şi Orban stau la cotitură să intre în România ăia să ia Moldova şi ăștialalţi să ia Transilvania, trebuie să fim atenţi domnilor”, a mai spus Năstase.

Post-ul Ilie Năstase: ”UDMR trebuie să dispară din parlamentul nostru” apare prima dată în Ziar Harghita.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *