Isteria verii este lansată de brandul Denim: blugii „super decupaţi”! Vezi cât costă o pereche…

0 22

Denim a lansat pe piaţă jeansii care lasă foarte puțin loc imaginației. Compania Denim Carmar a debutat în acest sezon cu blugi „super decupaţi”, iar oamenii de pe social media nu şi-au putut crede ochilor cât de goi sunt și se întrebau cine ar cumpăra aşa ceva, potrivit cbsnews.com

Extreme Cut Out Jean este descrisă de la cei de la Carmar ca fiind  o pereche de pantaloni cu talie înaltă, cu decupaje mari pe față și în spate. Potrivit lor, pantalonii sunt din bumbac 100%, deosebit de comozi, au fermoar şi se spală manual cu apă rece.

Brandul Denim a lansat blugii „super decupaţi” la un preţ de $168, compania spune că această croială este în „spiritul liber al generaţiei de astăzi”. Ironic, blugii „super decupaţi” au un preţ cam piperat la cât material a mai rămas din ei.

Pe pagina de Instagram a site-ului Carmar a fost postată recent o fotografie cu un model cu blugii extrem de decupaţi, cu titlul: „Pantalonii Extreme Cut Out, pentru cei care îndrăznesc să se descopere”. Utilizatorii platformei de social media au comentat vestimentaţia, confuzi cu privire la cine ar îndrăzni să-i poarte”.

Cred că glumiți. Purtaţi-i voi, oameni buni … a spus un utilizator Instagram.

Bine că au un fermoar și un buton, altfel fata ar fi expusă, a spus altul în mod ironic.

Cine cumpără vreodată acești blugi pentru 168 dolari nu este în toate minţile, a mai spus un comentator uimit.

Poate că inovaţia în materie de blugi, combinată cu tendinţa de modă îndrăzneață, atrage ca un magnet consumatorii. Site-ul web Carmar spune că blugii sunt vânduți și primesc cereri pe e-mail de la cliente pentru a fi adăugate pe lista de așteptare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More