Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Kelemen Hunor, revoltat pe decizia magistraților în cazul maghiarilor condamnați la 5 ani de închisoare

În urma deciziilor magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție în care maghiarii Szocs Zoltan si Beke Istvan au primit Câte 5 ani de închisoare pentru extremiștii maghiari care intenționau să detoneze un dispozitiv de 1 Decembrie 2015, președintele UDMR, Kelemen Hunor, a avut o reacție, așa cum era de așteptat, pe pagina sa de facebook.

sursa foto: facebook

Clasificarea penală a cazului Szocs Zoltan și Beke Istvan a fost schimbată de Curte fără a avea dovezi noi. Este scandalos că acuzarea se foloseşte din nou de justiţie pentru a ştampila o întreagă comunitate.

Liderul UDMR a mai avut în trecut atacuri la adresa justiției de fiecare dată când un lider al partidului său a fost condamnat pentru corupție, precum fugarul Marko Atilla sau Anna Horváth (condamnată în primă instanță).

Post-ul Kelemen Hunor, revoltat pe decizia magistraților în cazul maghiarilor condamnați la 5 ani de închisoare apare prima dată în Ziar Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *