Kelemen Hunor, revoltat pe decizia magistraților în cazul maghiarilor condamnați la 5 ani de închisoare

0 5

În urma deciziilor magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție în care maghiarii Szocs Zoltan si Beke Istvan au primit Câte 5 ani de închisoare pentru extremiștii maghiari care intenționau să detoneze un dispozitiv de 1 Decembrie 2015, președintele UDMR, Kelemen Hunor, a avut o reacție, așa cum era de așteptat, pe pagina sa de facebook.

sursa foto: facebook

Clasificarea penală a cazului Szocs Zoltan și Beke Istvan a fost schimbată de Curte fără a avea dovezi noi. Este scandalos că acuzarea se foloseşte din nou de justiţie pentru a ştampila o întreagă comunitate.

Liderul UDMR a mai avut în trecut atacuri la adresa justiției de fiecare dată când un lider al partidului său a fost condamnat pentru corupție, precum fugarul Marko Atilla sau Anna Horváth (condamnată în primă instanță).

Post-ul Kelemen Hunor, revoltat pe decizia magistraților în cazul maghiarilor condamnați la 5 ani de închisoare apare prima dată în Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More