Legea obligativității vaccinării a căzut!

0 0

Motiv de bucurie printre românii care sunt împotriva vaccinării cu forța. Olivia Steer anunță pe facebook că legea vaccinarii obligatorii a căzut și face trimitere la un comentariu amplu postat de Mircea Pușcașu pe pagina sa de socializare. 

Pentru moment legea vaccinarii obligatorii a căzut, a fost trimisă la origini, adică la Ministerul Sănătatii. Opoziția părintilor, a medicilor intregi la minte, a asociatiilor, a deputatilor care au inteles nefirescul impunerii intregii populatii prin forța aparatului de stat a unui tip de medicament, toate acestea nu au rămas fără efect. Această bătălie o consider o câştigată, in special prin ajutorul lui Dumnezeu, dar cei ce stau in spatele acestei presiuni, fac un pas in spate doar pentru a se regrupa. Au rezervat noi fonduri, peste 600.000 de euro (la vedere), pentru un grup de specialisti care sa producă proiecte legislative. Tentația abuzurilor autorităților ( abuzuri sistematice, intarite prin lege, infrastructura si finantare) față de cetățeni, sub forma de binefacere, rămâne punctul slab instrumentat de lobby-ul international(big money, big pharma, big power), care isi duce agenda mai departe, călcând peste orice principii ale civilizatiei umane.
Se vor izbi insă de fiecare dată de aceste valori umane, aparent firave, dragostea si grija parintilor pentru copii, libertatea ca si conditie sine qua non a existentei, puterea de jertfă a omului de rând, bunul său simț, intuiția firească a mamelor, solidaritatea oamenilor aflați in fața unui opresiuni comune.
Felicitari tuturor ce au fost implicati in aceasta opozitie, fie si numai cu gandul sau cu rugaciunea! Si curaj pentru viitoarele valuri, pentru ca există alături de noi Cineva care a biruit lumea si ne indeamna sa indraznim si noi! 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata