Mai mulți răniți într-un accident produs între un autocar și un autoturism

0 0

Opt persoane au ajuns la spital după ce un autocar înmatriculat în Ucraina, în care se aflau 53 de persoane, şi un autoturism au ieşit în decor, luni dimineaţă, la intrarea în localitatea Baldovineşti, judeţul Brăila.

Din primele cercetări a reieşit că accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare. Un autoturism condus de o femeie de 59 de ani a intrat pe contrasens, iar şoferul autocarului a încercat să evite coliziunea şi s-a lovit de un parapet de pe marginea drumului.

În urma accidentului au rezultat opt victime, dintre care trei au fost încarcerate.

”Se pare că accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare. O maşină condusă de o femeie de 59 de ani din Medgidia a intrat pe contrasens pe drumul care face legătura între Galaţi şi Brăila. Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Baldovineşti. Au rezultat opt victime, dintre care trei încarcerate, ambii şoferi şi un minor din autoturism. Minorul este fiul de 16 ani al femeii de la volan”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

În autocarul înmatriculat în Ucraina se aflau 53 de persoane. La faţa locului au ajuns numeroase maşini de Poliţie, ambulanţe şi autospeciale ale ISU.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More