Mercedes dat dispărut în Italia, găsit în posesia unui bihorean

0 0

Un autoturism marca Mercedes, căutat de autorităţile din Italia şi condus de un cetăţean român a fost descoperit de polițiștii de frontieră la vama Borș.

Marți seara, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de ieșire din țară un cetăţean român, Călin S., în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în județul Bihor, conducând un autoturism marca Mercedes,  an de fabricație 2014.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca“bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia în data de 13.02.2018.

Bărbatul a declarat că urma să predea autoturismul unui conaţional, în Ungaria, neştiind că maşina este în atenția autorităţilor italiene.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis de conducere suspendat, iar mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Borș până la finalizarea cercetărilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More