O tânără din Timiș prinsă de polițiști cu un autoturism căutat de autoritățile din Germania

0 0

O tânără din judeţul Timiş care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca Suzuki,  a aflat că acesta este căutat de autorităţile din Germania.

În data de 10.05.2018, ora 04.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în țară, o tânără în vârstă de 28 de ani, domiciliată pe raza judeţului Timiș, la volanul unui autoturism marca Suzukiînmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autouturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane, în data de 09.05.2018.

Faţă de cele constatate, tânăra a declarat că autoturismul aparţine unui prieten și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de 22.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More