Pericolul din Salvare. Soferul unei ambulanțe, acuzat de podofilie

0 3

Un şofer de la o firma de ambulanţă privată care transportă bolnavii ce au nevoie de dializă a fost reţinut, joi, fiind acuzat de pedofilie. O copilă de 12 ani a mărturisit în faţa anchetatorilor că un bărbat pe care îl cunoştea din vedere i-a făcut propuneri indecente. Mama fetei a sunat imediat la Poliţie, informează cancan.ro

Întâmplarea a avut loc în Slatina, în cartierul Steaua, în urmă cu două zile, agresorul având două tentative cu o fată de 12 ani. El i-a cerut să meargă, alături de el, într-o scară de bloc pentru un act sexual. Dezvăluirea a fost făcută de mama fetiței.

Copila se afla la joacă alături de prieteni, prima dată fiind abordată de bărbatul de 45 ani, al cărui băiat îi este chiar partener de joacă fetei, în jurul orei 16,00, chiar în faţa Şcolii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu“. “A venit fata şi mi-a povestit: «mami, tata lu’ Luci, ia uite, mi-a zis aşa, m-a mângâiat!». Eu, ca să n-o sperii, i-am spus: «Mami, stai liniştită, că eu merg să vorbesc cu el». Şi el, imediat, în spatele ei, a venit după fată. El nu s-a aşteptat ca eu să fiu în faţa blocului. Când m-a văzut, imediat a ocolit maşina, să fugă. Şi i-am spus: «Domnu’, ia staţi puţin!» Şi a stat. «Da, ce este?».«Ce problemă aveţi cu fetiţa?». Că nu, că ştiţi, că vă cunosc, că… i-am spus – nu mă interesează că mă cunoşti, nu mă interesează niciun sărut-mâna, ce-ai avut cu un copil de 12 ani?!(…) El nu voia să comunice cu mine. Îmi mai şi spunea: «Mai încet, că nu vreau să ne audă vecinii». «Păi, foarte bine, să audă, cum v-aţi permis să puneţi mâna pe un copil de 12 ani?» Nu, că n-a făcut el aşa, că… El probabil că a mai urmărit-o, dar noi nu ne-am dat seama. (…) M-a terminat psihic, nu mai rezist“, a relatat mama minorei.

Vecinii lui Costel Balcan, bărbatul acuzat de agresiune, sunt stupefiaţi de veste. „Mi-a spus soţia de dimineaţă că a citit în ziare, dar mie nici acum nu-mi vine să cred. Aseară cred că m-am întâlnit cu el. Nu-l credeam în stare de aşa ceva. A mai avut el alte bele, certuri în familie, alte scandaluri, dar nu aşa ceva. Vă daţi seama cum mă simt, am şi eu copil, se juca şi cu copiii noştri, însă niciodată n-a trădat ceva de genul ăsta“, a spus tatăl unui copil.

Un altul, în schimb, s-a declarat convins că la mijloc trebuie să fie o răzbunare. El crede că presupusul agresor a ieşit din magazin cu o bere în mână, s-a aşezat pe bancă şi a început să vorbească cu fata, nu însă cu astfel de gânduri. Alt vecin s-a declarat de asemenea surprins de veste. „El mai avea ceva probleme cu băutura, dar cu femeile…. Chiar nu-l credeam în stare de aşa ceva“, a spus bărbatul.

Presupusul agresor, care a fost reţinut joi, este căsătorit şi are doi copii, unul dintre ei minor, un băiat şi o fată proaspăt căsătorită. Bărbatul este şofer pe o ambulanţă privată care execută transportul pacienţilor dializaţi.

La data de 9 mai, în jurul orei 21.00, am fost sesizați prin 112 despre faptul că o minoră, de 12 ani, în timp ce se juca în fața blocului, a fost abordată de un vecin, în vârstă de 45 de ani, care i-ar fi adresat propuneri cu tentă sexuală. Echipa s-a deplasat la fața locului. Bărbatul nu a fost găsit. Se efectuează cercetări pentru depistarea acestuia și stabilirea situației de fapt”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More