Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Procedură simplificată pentru racordare populației la distribuția de gaze naturale

La propunerea Ministerului Energiei și în colaborare cu Ministerul Finanțelor Publice și cu Agenția Națională pentru Achiziții Publice a fost clarificată legislația privind concesiunile de lucrări și concesiunile de servicii.

Astfel, sunt relansate contractele de concesiune a rețelelor de distribuție a gazelor naturale.

Ministerul Energiei are în derulare 204 contracte de concesiune a acestui tip de serviciu.

”Clarificările aduse legislației în domeniu sunt un pas esențial în procesul de extindere a accesului populației la serviciul de distribuție a gazelor naturale. Practic, de acum încolo, vom putea soluționa mult mai rapid cererile autorităților locale privind racordarea la acest serviciu. Este timpul ca locuitorii României să aibă în număr cât mai mare acces la serviciul de furnizare a gazelor naturale, mai ales că România este foarte aproape de momentul în care va deveni o forță în regiune în ceea ce privește exploatarea și comercializarea acestei resurse”, a declarat ministrul Energiei Anton Anton.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *