Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Român arestat în Italia, pentru tentativă de viol sub amenințarea cuțitului

Carabinierii din Teggiano, provincia Salerno, au arestat ieri, 29 mai 2018, un bărbat român de 36 de ani rezident în localitate care este acuzat de tentativă de viol, tentativă de extorcare, amenințări grave și leziuni personale asupra concubinei sale, o femeie în vârstă de 38 de ani, scrie rotalianul.com.

Potrivit unui comunicat emis de carabinierii din Teggiano conduși de căpitanul Davide Acquaviva, aceștia au fost nevoiți să intervină la primele ore ale dimineații în locuința celor doi, după ce au auzit țipete provenind din interior. Odată intrați, militarii l-au surprins pe bărbatul român, care se afla sub influența alcoolului, în timp ce o amenința pe concubina sa cu un cuțit pentru curățat pește cu o lamă de 22 de centimetri.

Cuțitul folosit de bărbatul român pentru a-și amenința concubina. Sursa: ondanews.it

Din relatările carabinierilor reiese că bărbatul a bătut-o pe femeie, apoi a încercat să o violeze sub amenințarea cuțitului, după ce aceasta a refuzat să-i dea o anumită sumă de bani. În urma agresiunii femeia a suferit o traumă craniană și răni la picioare.

Carabinierii au sechestrat arma și l-au condus pe bărbatul român în arest la penitenciarul din Potenza.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *