Român de 20 de ani, înjunghiat mortal în Londra. Criminalul nu a fost găsit!

0 101

Beniamin Pieknyi, 20 de ani, român din Valea Jiului, a fost ucis aseară prin înjunghiere în Marea Britanie, dar încă nu au fost prinși făptașii.

Tânărul a suferit rănile fatale în fața centrului comercial Stratford Centre din Londra. Poliția a ajuns la fața locului în jurul orei locale 21.30 și l-au găsit pe tânăr înjunghiat. Deși s-a făcut tot posibilul pentru a fi salvat, Beniamin a fost declarat decedat în jurul orei 22.30. Zona este sigilată de poliție.

Beniamin mai are 8 frați și locuia cu fratele său de două luni în Milton Keynes. Rudele au fost informate în această dimineață de decesul românului. Prietenii îl descriu ca pe un om bun și săritor.

Poliția a declarat că se pare că Beniamin și un prieten de-al său au fost implicați într-o altercație cu un alt grup de bărbați înainte de a fi înjunghiat. Până la această oră nu s-a făcut niciun arest. Cercetările continuă pentru a identifica suspectul.

Martorii sau alte persoane care dețin informații despre caz sunt solicitați să contacteze organele de anchetă la 0208 721 4005 cu privire la CAD 7391/20 Martie sau să sune anonim la Crimestoppers la 0800 555 111, notează essexlive.news.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More