Români întorși de la muncă din Franța, tâlhăriți în autocar după ce șoferul a oprit la o benzinărie

0 15

Mai mulţi români care se întorceau din străinătate cu un autocar au fost tâlhăriţi într-o benzinărie din Slovenia şi i-au acuzat pe şoferi că sunt complici cu hoţii.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când un grup de români din Franţa se întorcea în ţară cu un autocar, scrie observator.tv.

Potrivit unui martor, şoferul autocarul a intrat intenţionat într-o benzinărie din Slovenia, acolo unde mai mulţi tâlhari au intrat în autocar şi i-au tâlhărit.

Nu de puţine ori, autocarele cu români care muncesc luni în şir pentru câteva mii de euro au fost ţinta tâlharilor.

De această dată, românii au fost tâlhăriţi de câteva sute de euro chiar în autocarul cu care se întorceau din Franţa.

„S-au urcat tâlharii în autocar, de faţă cu şoferii, şi le-au luat banii la două persoane cu japca. De reţinut. În autocar. Şoferii au zis că trebuie să băgăm motorină acolo şi culmea nu au băgat nimic. Au fost mână în mână. Au sărit călătorii cu gura să pornească autocarul. Partea mai amuzantă e că dau şi rest. La unul i-a luat 900 de euro şi i-a dat înapoi 100 de euro, iar altuia i-au luat 1000 de euro şi i-au dat înapoi 200 de euro”, a scris unul dintre români pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More