România groazei: Animal omorât în chinuri, înecat și călcat pe cap

21 64

Atenție, imagini cu impact emotional! VEZI VIDEO AICI!

TIMIȘ 2018…România groazei!

O filmare postată pe facebook de Mișcarea Dreptatea pentru Animale a șocat, din nou, România. În timp ce un bărbat filmează, altul ține un animal cu capul sub apă pentru a-l îneca, apoi îl scoate din apă și, ca să se asigure că e mort, îl calcă pe cap și îi aplică diverse lovituri. Motivul ar fi că animalul ar fi mâncat o oaie.

În realitate, cățeaua ucisă, pe nume Sasha, un ciobănesc belgian, a ieșit din curtea unui imobil din Jdioara pentru că o poartă nu a fost bine închisă, apoi a  dispărut. Proprietarul câinelui a declarat că a cautat animalul mai multe zile la rând, însă căutările s-au încheiat când omul a văzut imaginile și așa a aflat de ce sfârșit în chinuri a avut parte cățeaua.

ONG-ul care a postat filmarea solicită trimiterea în număr cât mai mare de plângeri către IPJ Timiș  pentru a fi identificați și pedepsiți autorii. Cei doi indivizi din filmare au omorât cu bestialitate un animal în satul Jdioara, Comuna Criciova, județul Timiș. Fapta acestora este infracțiune prevăzută și sancționată conform art. 25 din Legea 205/2004 (omorârea fără drept a animalelor).

Detalii aici.

 

 

21 Comentarii
 1. Liliana Tonica spune

  La pușcărie cu monștrii care fac astfel de orori! Nu mai vreau criminali, violatori, pedofili, psihopați și sadici!!!

 2. Kay Maney spune

  Absolutely disgusting behaviour!
  These young men should be brutally punished for treating an animal in this disgraceful way.
  Shame on you Romania!!!!
  Horrific and upsetting.

  1. Nimeni in drum spune

   Its not Romanias fault for some broken guys happens all over the world dont fucking put Romania in a bad shade just because of some murderers its shame of those guys not Romania

 3. Alina spune

  Nenorociti, jeguri, bestii nenorocite , Dumnezeu sa va pedepsrasca cum stie el mai bine sa nu aveti parte decat de chin si pedeapsa toata viata voastra. Asa cum a murit animalul ala in chinuri asa sa muriti voi si familiile voastre de la cel mai mic la cel mai mare. Huoooo nenorociti, salbatici , sa speriat tot globul pamantesc de noi pt ca suntem salbatici ,vrem sau nu sa recunoastem suntem cei mai salbatici oameni de pe glob, mai salbatici decat aia din Jungla care stau in trib.Cum sa faci asa ceva? Cum? Daca eram in Romania , va cautam si va omoram cu mana mea chit ca faceam puscarie pt niste bestii jegoase. Vreau sa vad cum isi face Politia datoria in cazul asta de cruzime . 😡

 4. Doni stith spune

  Stop murder the dog

 5. A. Engelen spune

  WALGELIJK !! GESTOORD !! die psychopaten en gevaar voor dier en mens moeten achter slot en grendel !! uit de maatschappij !!!!

 6. Stancu spune

  Puscarie pentru ei si pentru parintii lor.Stapinul a dea in judecata acestei criminalu.Criminalul sau /si parintii lui sa plateasca despagubiri stapinului cainelui.

 7. Io spune

  Circula pe Facebook numele celor 2, Daniel Popet si Mester…cumva.

  Dupa cum spune si mesajul in engleza, ne facem tara de ras. In Germania de cate ori se spune ceva de Romania nemtii se gandesc la tigani, iar mai nou intreaba de violenta impotriva animalelor si caini abandonati. Asta e eticheta noastra.

  Sper sa ajunga la inchisoare si sa fie fortati sa faca munca in folosul comjnitatii.

 8. Io spune

  David Mester e celalalt nume care circula pe fb.

 9. Marilena spune

  Ofer BONUS oricui ii prinde pe astia 2 si ii ineaca „un pic” si ii calca pe cap, si ii ineaca iar si le rupe si niste coaste!

 10. M.Brand spune

  Acesti indivizi amorali sunt cei mai periculosi „”oameni””, desi cred ca nu se pot numi oameni, cifiare cu chip uman!
  Merita pedeapsa cu inchisoare, intr-o inchisoare cu criminali periculosi, ca sa ii pedepseasca pe cei doi faptasi cu aceeasi cruzime.
  Legea stipuleaza o pedeapsa intre 3 luni si un an si o amenda intre 1000 si 3000 de lei, parerea mea ca este mult prea putin pentru fapta plina de cruzime pe care au savarsit-o!

 11. JILL WATSON spune

  these people are evil monsters

 12. Tooten spune

  Stop abusing animals

 13. Ildiko spune

  Din pacate asta este viitorul nostru. Aceasta generatie.Acum ii crestem si educam in scoli.

 14. Helena spune

  These two idiots need to punishment! I hope this time Romanian police really take this seriously! This kind cruelty is horrible! What is wrong with these young men….they are very twisted and dangerous.

 15. Craciun Georgia spune

  Criminalii nu trebuie lăsați liberi ! De ce nu se respectă legea ? Chiar suntem un STAT DE RAHAT , CU LEGIUITORI DE PAIE ?

 16. Bea spune

  Cred ca va este clar ca pe acesti criminali nenorociti, ordinari, numai teama de lege ii opreste sa nu omoare oameni! Frustrarea lor refuleaza asupra animalelor, tocmai pentru ca le e teama de lege. Altfel….Cat de nenorocit psihopat sa fii, sa chinuiesti in halul acesta un animal??? Sper ca organele abilitate sa ia atitudine si acest nemernic, criminal ordinar, sa putrezeasca in puscarie!

 17. Elena Burbutan spune

  PUȘCĂRIE….. APLICĂ LEGEA….

 18. Adina David spune

  Trebuie sa se ia odata masuri cu bestiile astea. De ce mai exista lege daca nu o aplica nimeni? Autoritatile chiar nu pricep cat de grave sunt astfel de fapte?

 19. A. Warners spune

  Give them maximum punischement!

 20. eu spune

  Cei 2 teroristi aparțin cultului penticostal…..poftim ce se ascunde in spatele acestor pocaiti.RUSINE! !!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More