Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

ROMÂNIA UNITĂ: O COPRODUCȚIE CNMR-ROMÂNIA TV. Președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, realizatorul noii emisiuni

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) și România TV lansează coproducția România Unită, o emisiune dedicată părinților spirituali ai poporului român, dar și nevoii de unitate a românilor astăzi.

În anul celor 100 de aniversări de la Marea Unire, organizațiile și personalitățile membre ale CNMR împreună cu România TV va dedica în fiecare Duminică, începând cu 10 Iunie 2018, orele 12:30, o ediție despre istoria, prezentul şi viitorul românilor şi UNITATEA acestora în faţa provocărilor ce vor urma.

Academicieni, oameni simpli, preoți, rectori, oameni de afaceri, politicieni, funcționari, fermieri, valori ale culturii şi artei, într-un cuvânt ROMÂNI, vor fi invitați pentru a da glas problemelor naționale, identitare ale poporului român şi găsirea acelor valori comune care să ne reunească indiferent de categoria socială, profesie, sex sau opțiune politică.

Emisiunea va invita şi ambasadori acreditați la București precum şi ambasadorii României în lume: DIASPORA românească, o comoară neexploatată şi care are nevoie de sprijin sau măcar de o vorbă bună.

“România Unită va reprezenta acel mijloc de informare a românilor despre sacrificiul și jertfele părinților națiunii române, dar și un spațiu de dezbatere a locului de astăzi al României în UE și în lume. Cel mai important, România Unită se va concentra pe abordarea cetățeanului simplu și a nevoilor sale național-identitare. Am acceptat să fiu realizarorul acestei emisiuni tocmai pentru că în calitate de președinte al CNMR am obligația morală de a aduce fiecarui român acel motiv pentru care să fie mândru că s-a nascut aici, în România!”, a declarat Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *