S-a sinucis la 25 de ani, aruncându-se de pe niște stânci în mare

0 0

Un tânăr român de 25 de ani, a fost găsit mort Punta Incenso, o insulă din zona Italiei centrale, după ce fusese dat dispărut cu două zile înainte. După primele reconstituiri, autoritățile susțin că tânărul român și-ar fi luat viața aruncându-se de pe stâncile de la malul mării.

 

De el nu se mai știa nimic de joi seara, 3 mai, când și-a făcut pierdute urmele. Mama sa a denunțat dispariția fiului său la carabinieri, care au inițiat căutările și după ce a găsit un pantof al băiatului s-au concentrat în zona Punta Incenso.

Corpul neînsuflețit a fost găsit și recuperat cu ajutorul elicopterului de pe stâncile de la malul înalt al mării de unde, se presupune, că tânărul s-a aruncat cu intenția vădită de a se sinucide. VIDEO aici.

Băiatul de 25 de ani lucra ca muncitor pe insula Ponza, o insulă care se află în fața Golfului Gaeta, puțin la sud de San Felice Circeo, în provincia Latina (Lazio).

Trupul său a fost transportat la morga spitalului din Cassiono iar investigațiile asupra morții sale sunt în desfășurare, relatează Il Mattino, citat de roitalianul.com.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More