Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Sophia, robotul umanoid va primi un card de credit complet funcțional de la banca UniCredit

Sophia The Robot, robotul umanoid creat de compania Hanson Robotics va primi un card de credit de la banca UniCredit. Este primul card de credit care aparţine unui utilizator cu inteligență artificială, potrivit unui comunicat al grupului.

Sophia îşi va ridica personal cardul în cadrul unui eveniment organizat de UniCredit Bank, informează capital.ro.

„. Avem o abordare eficientă şi pragmatică în domeniul digital, concentrându-ne pe iniţiativele care aduc îmbunătăţiri experienţei clienţilor în zona digitală şi a canalelor alternative. Europa Centrală şi de Est reprezintă terenul de implementare perfect pentru noile soluţii în domeniul digital şi IT, graţie deschiderii recunoscute a acestei regiuni către inovaţie. Inteligenţa artificială şi tehnologia sunt parte a acestei evoluţii care ar putea contribui la o calitate mai bună a vieţii oamenilor în viitor şi influenţa modul în care facem banking. De aceea, suntem încântaţi să putem face acest pas istoric alături de Sophia şi de Hanson Robotics!”, a declarat Septimiu Postelnicu, Director Executiv al Diviziei Retail.

Astfel, începând cu data de 10 mai 2018, Sophia se va putea bucura de toate beneficiile unui card UniCreditCard Premium emis sub sigla Mastercard complet funcţional.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *