Spania: Corpul mumificat al unei femei a fost descoperit întâmplător de un vecin

0 10

Relațiile interumane sunt pe cale de dispariție, se leagă din ce în ce mai greu și sunt mult mai superficiale decât cele de pe vremea bunicilor noștri. Locul lor e luat, probabil, de singurătatea ascunsă printre mulțimea de prieteni din lumea digitală…

  • Ce vecini 'buni'! Și-au dat seama că nu mai e în viață de-abia după patru ani

Vecinii Mariei Amaparo Plaza, o octogenară din Valencia, nu au mai văzut-o de patru ani și au presupus că s-a mutat, scrie cotidianul El Pais, citat de 3dots.ro.

Femeia ar fi avut astăzi 78 de ani.

Adevărul despre ce s-a petrecut cu adevărat cu bătrâna nu ar fi ieșit însă la iveală, dacă unul dintre vecini n-ar fi fost mânat de curiozitate să tragă cu ochiul pe fereastră în apartamentul său.

Bărbatul a declarat jurnaliștilor că a dorit să își scoată din cap obsesia declanșată de un detaliu i-a atras atenția, ce i s-a părut suspect: faptul că aceleași haine stăteau de luni întregi la uscat pe frânghie.

Așa că a decis să arunce o privire pe geamul de la bucătărie. Ceea ce a văzut înăuntru, l-a lăsat fără aer.

Pompierii și polițiștii au spart ușa apartamentului, descoperind trupul mort al bătrânei mumifiat în condiții naturale. În aer nu se simțea niciun miros pregnant de putrefacție, nimic care să dea de înțeles vecinilor că în acel apartament se afla un cadavru.

Poliția a precizat că nu există urme de violență și că cel mai probabil bătrâna a murit din cauze naturale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More