Suceava: Corpul unui bărbat găsit în beci, l-a jumătate de an după ce a fost ucis

0 1

Se face anchetă în judeţul Suceava, după ce corpul  unui bărbat de 37 de ani a fost găsit într-un beci, la o jumătate de an după ce a fost ucis. Principalul suspect, spun anchetatorii, este un individ cu 5 ani mai tânăr, care îi oferise victimei găzduire. Un scandal între cei doi ar fi degenerat şi aşa s-ar fi ajuns, se pare, la crimă. 

Bărbatul în vârstă de 37 de ani ar fi locuit, vreme de aproximativ doi ani, în casa suspectului. Toamna trecută, cei doi s-ar fi luat însă la ceartă, apoi la bătaie, iar victima ar fi pierit, cred anchetatorii, în urma loviturilor. Nimeni nu a aflat însă nimic, până de curând.

O echipă complexă, coordonată de judiciariști ai Serviciului de Investigații Criminale Suceava, alături de un procuror criminalist, a descins la locuința suspectului. Polițiștii au pătruns în beci, unde au găsit acoperit cu paie, cadavrul lui Maricel Zlotari, dispărut în luna octombrie a anului trecut, informează cancan.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More