Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Suceava: Corpul unui bărbat găsit în beci, l-a jumătate de an după ce a fost ucis

Se face anchetă în judeţul Suceava, după ce corpul  unui bărbat de 37 de ani a fost găsit într-un beci, la o jumătate de an după ce a fost ucis. Principalul suspect, spun anchetatorii, este un individ cu 5 ani mai tânăr, care îi oferise victimei găzduire. Un scandal între cei doi ar fi degenerat şi aşa s-ar fi ajuns, se pare, la crimă. 

Bărbatul în vârstă de 37 de ani ar fi locuit, vreme de aproximativ doi ani, în casa suspectului. Toamna trecută, cei doi s-ar fi luat însă la ceartă, apoi la bătaie, iar victima ar fi pierit, cred anchetatorii, în urma loviturilor. Nimeni nu a aflat însă nimic, până de curând.

O echipă complexă, coordonată de judiciariști ai Serviciului de Investigații Criminale Suceava, alături de un procuror criminalist, a descins la locuința suspectului. Polițiștii au pătruns în beci, unde au găsit acoperit cu paie, cadavrul lui Maricel Zlotari, dispărut în luna octombrie a anului trecut, informează cancan.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *