Tragedie în Bacău! O bombă din al Doilea Război Mondial a explodat. Un tânăr a murit, iar alţi doi muncitori au răni grave

0 0

Un tânăr a murit și alte două persoane au fost rănite grav în urma unei explozii a avut loc, luni, la o exploatare forestieră din Ciobănuş, județul Bacău.

Ionuț Agrivaloaie, un tânăr de 27 de ani a murit în urma exploziei unui obuz din al Doilea Război Mondial la o exploatare forestieră din Bacău. Alți doi muncitori, Costel Ostir și Daniel Marius Sarmache, au suferit răni grave. Primul are ambele mâini amputate, în timp ce al doilea a suferit o plagă la nivelul arterei femurale, potrivit observator.tv.

”Un element de muniţie a explodat, iar în urma deflagraţiei un bărbat de 27 de ani  a murit. Alţi doi sunt grav răniţi. Prima victimă are amputaţie de mână stângă şi multiple plăgi provocate de schije, iar cea de-a doua are plagă la nivelul arterei femurale şi la nivelul organelor genitale”, a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Potrivit primelor informații, o bombă din al Doilea Război Mondial a explodat în localitatea Asau, la o exploatare forestieră, după ce un muncitor ar fi lovit cu un ciocan proiectilul.

La fata locului s-au deplasat forțe ale Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata