Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Trei românce arestate, pentru umilirea unei bătrâne internată într-un azil din Italia

Presa din Italia a publicat ieri imagini şocante surprinse de camerele de supraveghere, într-un azil din localitatea italiană Roccagorga, provincia Latina. 

În înregistarare se vede cum o bătrână încearcă să se elibereze din cuşca în care a fost imobilizată. O misiune imposibilă pentru biata femeie, din cauza barelor metalice aplicate de angajaţii azilului în jurul patului.

Il Gazzettino citat de observator.tv, scrie că alerta a fost dată de rudele bătrânei, care au depus plângere la autorități pentru a denunța modul în care aceasta este tratată în cămin. A fost demarată, astfel, operaţiunea „cuşca”, în urma căreia şapte persoane, dintre care trei românce, au fost puse sub arest la domiciliu.

Convorbirile telefonice din interiorul azilului înregistrările video au scos la iveală fapte oribile.

Carabinierii au descoperit că o ţineau pe bătrână închisă în cușcă, fără servicii igienice, o loveau, umileau și insultau.

„Episoade de autoritarism și violență comise de proprietar și de angajații căminului, în detrimentul oaspeților vârstnici cu posibilități limitate de mișcare”, transmit carabinierii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *