Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Trupul neînsufleţit al lui Cristian Ţopescu, va fi depus în Studioul 2 al TVR

Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele comentator sportiv Cristian Ţopescu, care a murit ieri la vârsta de 81 de ani, o vor putea face mâine, în Studioul 2 al Televiziunii Române, între orele 11:00 -19:00.

Trecerea acestuia în nefiinţă a fost deplânsă atât de personalităţi ale sportului românesc, cât şi de oameni politici, potrivit .romania-actualitati.ro.

Cristian Ţopescu a realizat mii de transmisiuni sportive, a participat la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice de vară şi la patru Olimpiade de Iarnă, campionate mondiale şi europene, competiţii interne şi internaţionale.

El a fost cel care a comentat şi concursul de gimnastică de la Olimpiada de Vară de la Montreal din 1976, când Nadia Comăneci a luat primele note de zece din istoria gimnasticii.

Anul trecut, Cristian Ţopescu a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României”, în grad de Cavaler.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *