Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Ultimă Oră: Dosar penal pe numele soților Iohannis, declinat de DNA

ALERTĂ – DNA, lovitură pentru Klaus Iohannis. „Dosarul penal” pe numele președintelui, declinat de DNA / UPDATE

Președintele Klaus Iohannis are dosar penal, informează Antena 3, citând luju.ro. DNA a deschis dosarul 250/P/2018 pe numele soților Iohannis în urma sesizării redacției Lumea Justiției pentru cei 320.000 euro luați pe casele din Sibiu.

În documentul prezentat de luju. ro se menţionează că s-a dispus declinarea la Pachetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a denunţului formulat, pentru soluţionare.

Amintim că Redacția Lumeajustitiei.ro a depus sesizare penală la DNA împotriva soților Klaus și Carmen Iohannis, la începutul lunii mai. Sesizarea a fost înregistrată sub nr. 8948/9 mai 2018. Faptele sesizate: abuz în serviciu, fals, spălare de bani, grup infracțional organizat, scrie stiripesurse.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *