Un bărbat din Harghita a murit astăzi într-o explozie

0 36

În jurul orei 10:15, a avut loc o explozie în localitatea Cecheşti, județul Harghita, la sonda 25 Chedea, ce aparţine de SC.ROMGAZ. Din păcate, un angajat al societății, care a fost lovit la cap în timpul exploziei a murit.

Am fost anunțați prin 112, la 10:15 că în localitatea Cechești lângă Cristurul Secuiesc a avut loc o explozie neurmată de incendiu, la o sondă de extracție a gazelor naturale. Explozia s-a soldat cu victimă. Un bărbat în vârstă de 49 de ani, angajat al societății care deține sonda, a suferit o lovitură gravă la cap și în ciuda tuturor eforturilor depuse de medicii de pe SAJ  nu a putut fi menținută în viață – a declarat Simona Croitor, reprezentant ISU Harghita.

La fața locului s-a prezentat un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Odorheiu Secuiesc, grupa operativă de la Miercurea Ciuc. Cauza exploziei este în curs de cercetare.

 

Post-ul Un angajat al sondei din localitatea Cecheşti a murit astăzi într-o explozie apare prima dată în Ziar Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More