Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Un bărbat beat la volan și-a sicanat soția în trafic până a scos-o în decor

Rupt de beat, un reşiţean şi-a urmărit soţia cu maşina prin oraş şi a lovit autoturismul acesteia până l-a scos de pe şosea. Imaginile au fost filmate de un alt şofer, care a şi alertat poliţia.

Polițiștii de la Serviciul Rutier al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin au avut de furcă aseară cu un bărbat care, la volanul unui Volkswagen Passat de culoare albă, o urmărea prin Reşiţa pe soţia sa, aflată la volanul altei maşini.

Şoferul Passat-ului a lovit din spate Opel-ul condus de soție de mai multe ori, iar la un moment dat a „reuşit” chiar să o scoată în decor! Din impact, maşina soţului se opreşte într-un stâlp de iluminat public.

Sosiţi la faţa locului, poliţişti au fot nevoiţi să îl imobilizeze pe şoferul recalcitrant, care avea o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aer expirat, potrivit observator.tv.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *