Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Un nemțean este cel mai bun specialist din țară în prăjirea cafelei. Va reprezenta România la campionatul din Dubai

Prăjirea cafelei a fost dusă la rang de artă de Andrei Oprișan din Roman, județul Neamț. Acesta a câștigat zilele trecute titlul de cel mai bun specialist din țară în prăjirea cafelei, la Bucharest Coffee Festival (10-13 mai 2018). 

„Este OFICIAL! Avem cel mai bun prăjitor din România! După o competiție acerbă, de 3 zile, Andrei Oprișan, prăjitorul Cafe del Sol, a câștigat titlul de Cel Mai Bun Roaster din România la Bucharest Coffee Festival 2018! Ne-a îndeplinit întregii echipe visul de a avea, pentru prima dată, acest trofeu în Moldova, la Bacău. Mulțumim, Andrei Oprișan! Să sperăm că vom aduce titlul de cel mai bun Prăjitor din Lume, pentru a doua oară în Romania!”, anunță echipa Cafe del Sol România, cu sediul în Bacău, din care face parte și Andrei Oprișan.

Andrei Oprișan va reprezenta România la campionatul mondial, care va avea loc în Dubai în perioada 10-13 septembrie.

Romașcanul Andrei Oprișan are 31 de ani și o experiență vastă în prepararea cafelei, lucrând peste un deceniu în domeniul HoReCa. Are cursuri de specialitate în București cu profesori de renume din Marea Britanie, SUA, Polonia, Franța.

Succes în Dubai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *