Un nemțean este cel mai bun specialist din țară în prăjirea cafelei. Va reprezenta România la campionatul din Dubai

0 0

Prăjirea cafelei a fost dusă la rang de artă de Andrei Oprișan din Roman, județul Neamț. Acesta a câștigat zilele trecute titlul de cel mai bun specialist din țară în prăjirea cafelei, la Bucharest Coffee Festival (10-13 mai 2018). 

„Este OFICIAL! Avem cel mai bun prăjitor din România! După o competiție acerbă, de 3 zile, Andrei Oprișan, prăjitorul Cafe del Sol, a câștigat titlul de Cel Mai Bun Roaster din România la Bucharest Coffee Festival 2018! Ne-a îndeplinit întregii echipe visul de a avea, pentru prima dată, acest trofeu în Moldova, la Bacău. Mulțumim, Andrei Oprișan! Să sperăm că vom aduce titlul de cel mai bun Prăjitor din Lume, pentru a doua oară în Romania!”, anunță echipa Cafe del Sol România, cu sediul în Bacău, din care face parte și Andrei Oprișan.

Andrei Oprișan va reprezenta România la campionatul mondial, care va avea loc în Dubai în perioada 10-13 septembrie.

Romașcanul Andrei Oprișan are 31 de ani și o experiență vastă în prepararea cafelei, lucrând peste un deceniu în domeniul HoReCa. Are cursuri de specialitate în București cu profesori de renume din Marea Britanie, SUA, Polonia, Franța.

Succes în Dubai!


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More