Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

Ungaria îi cere președintelui Klaus Iohannis să-i GRAȚIEZE pe cei doi etnici maghiari condamnați pentru tentativă de atac cu bombă!

Alexandru Cumpănașu, președintele CNMR informează că astăzi, Ungaria îi cere președintelui Klaus Iohannis să-i GRAȚIEZE pe cei doi etnici maghiari Szocs Zoltan şi Beke Istvan Attila, condamnați pentru tentativă de atac cu bombă!

HMMM…nici o reacție de la Cotroceni sau MAE! Cei 2 pregătind detonarea de bombe artizanale de 1 Decembrie. Ce sa mai spun???? CE?? Eu zic că nu pot decât să propun să le cerem scuze și să-i decorăm cu „Steaua României” în grad de cavaler precum pe Tokes și Hunor!! Merită nu? Cei doi fac parte din organizația paramilitară 64 Comitate, a comentat indignat Alexandru Cumpănașu.

Post-ul Ungaria îi cere președintelui Klaus Iohannis să-i GRAȚIEZE pe cei doi etnici maghiari condamnați pentru tentativă de atac cu bombă! apare prima dată în Ziar Harghita.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *