Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Limba de afisare | Language

Arabic AR Chinese (Simplified) ZH-CN Dutch NL English EN French FR German DE Italian IT Portuguese PT Romanian RO Russian RU Spanish ES

VIDEO – Ședința în plen a Camerei Deputaților României din 20 martie 2018. Camera Deputaţilor a adoptat legile justiţiei

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, legile justiţiei, reexaminate în Parlament ca urmare a Deciziilor CCR. 

Legea pentru modificarea Legii 304/2004 privind organizarea judiciară a fost adoptată cu 182 de voturi „pentru” şi 91 „împotriva”.

Legea pentru modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor a fost adoptată cu 190 de voturi „pentru” şi 98 „împotrivă”.

Legea pentru modificarea Legii 317/2004 privind organizarea şi funcţionarea CSM a fost adoptată cu 189 de voturi „pentru” şi 101 „împotrivă”.

Explicarea votului împotriva legilor justiției trecute abuziv prin plen.

Cudoar o zi înainte, pe 19 martie, Claudiu Năsui deputat USR declara că reîncepe atacul asupra justiției.

Atacul asupra justiției reîncepe.

Tocmai am terminat ședința Biroului permanent a Camerei deputaților (forul care organizează Camera deputaților) unde s-a votat punerea pe primele locuri ale ordinii de zi a legilor justiției așa cum au fost întoarse de către CCR.

Legile se vor dezbate sub rezerva primirii raportului, dar mâine a fost convocată și ședința comisiei speciale (a lui Iordache) la ora 8:30, probabil pentru a da rapoartele.

Deci totul este stabilit pentru o trecere fulger. Dacă mâine primesc raport, aceste legi ar putea trece chiar mâine prin plenul Camerei deputaților.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *