Accident grav între două TIR-uri. Șofer român la un pas de moarte (FOTO)

0
sursa foto: Il Gazzettino

Două TIR-uri s-au ciocnit în această dimineață, 11 februarie 2021, în localitatea Mansuè din provincia Treviso, iar în urma accidentului ambii șoferi au rămas încarcerați. La volanului unuia dintre cele două automarfare se afla un tânăr român care a fost la un pas de moarte, având în vedere gravitatea accidentului.

Impactul dintre cele două TIR-uri s-a produs în jurul orei 6:15, scrie publicația locală Oggi Treviso, în timp ce circulau pe via Portobuffolè, la intersecția cu via Castella.

Unul dintre automarfare era condus de A.G., șofer lituanian în vârstă de 53 de ani care transporta turbă, în timp ce la volanul celui de-al doilea se afla un șofer român de 26 de ani și care avea în semiremorca sa o încărcătură de panouri de lemn, citează rotalianul.com.

La locul accidentului s-au prezentat în scurt timp paramedicii SUEM, precum și carabinierii. Ambii șoferi au suferit răni de o gravitate medie și au fost transportați la spitalul din Oderzo. Din fericire, niciunul dintre ei nu este în pericol de moarte. Pagubele provocate de accident, în schimb, par a fi semnificative.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy