Accident îngrozitor – două persoane au decedat, alte șapte persoane au fost transportate la spital (FOTO)

0
sursa foto: agerpres.ro

Un bărbat în vârstă de 55 de ani şi o femeie de 40 de ani au decedat în accidentul care s-a produs în această dimineaţă pe DN 5, la Călugăreni, iar alte şapte persoane au fost transportate la spitale din Capitală.

‘În această dimineaţă, la ora 07,15, pe DN 5, pe raza localităţii Călugăreni, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autovehicule – un autoturism şi un microbuz, produs de către şoferul autoturismului, un bărbat de 54 de ani, din oraşul Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov. În urma evenimentului rutier, un bărbat de 55 de ani, din judeţul Ilfov, pasager în microbuz, a decedat, iar alte şapte persoane, pasagere în microbuz şi autoturism, au fost rănite şi transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, un bărbat în vârstă de 55 de ani, pasager în autoutilitară, şi o femeie de 40 de ani, aflată în autoturism, au decedat. Alţi şase bărbaţi au fost preluaţi de ambulanţe SAJ şi SMURD şi transportaţi la spitale din Bucureşti, iar o altă victimă, tot bărbat, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

O altă persoană aflată în una dintre maşinile implicate în accident a refuzat transportul la spital, relatează agerpres.ro.

În accident au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autoutilitară în care erau şapte persoane.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţii.

Circulaţia care a fost blocată pe ambele sensuri, aproximativ două ore, a fost reluată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy