Accident macabru – coliziune cu un dric, urmată de flăcări

0
sursa foto: digi24

Astăzi, o mașină de pompe funebre s-a ciocnit cu un autoturism pe o șosea din județul Olt. Patru persoane au fost rănite, iar una dintre mașini a luat foc.

„În eveniment au fost implicate o maşină mortuară, în care se aflau şoferul, pasagerul şi o persoană decedată şi un autoturism, în care se aflau şoferul şi o pasageră. În urma impactului, autoturismul a luat foc, cele două persoane aflate în acesta reuşind să iasă în faza de dezvoltare a incendiului.

Pasagerul din maşina mortuară a rămas încarcerat, iar pentru extragerea acestuia au fost îndepărtate mai multe elemente de caroserie. Pacientul, în vârsta de 59 de ani, a fost preluat de echipajele medicale, conştient, cu fractură de femur şi traumatism cranio-cerebral, fiind transportat la UPU Craiova de elicopterul SMURD”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, citat de digi24.

Celelalte trei persoane rănite în accident, o femeie în vârstă de 22 de ani, un bărbat în vârstă de 23 de ani şi un bărbat în vârstă de 46 de ani au fost preluate de echipaje medicale şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy