Accident MORTAL la primele ore ale dimineții, la Cumpărătura: doi copii și 3 adulți au fost declarați decedați (VIDEO/FOTO)

0

În această dimineață un accident cumplit a avut loc în localitatea Cumpărătura, jud. Suceava. În urma evenimentului rutier 5 persoane au fost declarate decedate:

Accident rutier pe raza loc. Cumpărătura, cu trei autoturisme si o autocisterna implicate. Intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare, doua autospeciale de stingere si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

Intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare, doua autospeciale de stingere si doua ambulante SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.

Sunt implicate o autocisterna si un autoturism care tracta o platforma cu un alt autoturism. Au rezultat 6 victime, una din autotren, constienta, transportata la spital. In autoturism se aflau 5 persoane, toate incarcerate si inconstiente.

Din nefericire, toate persoanele din autoturism, trei adulti si doi minori, au fost declarate decedate, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Dumnezeu să-i ierte…

telegram ziar piatra neamt
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate