„Adevărul despre noul vaccin ARN Covid 19” i-a adus dosar penal

0

Vaccinarea împotriva coronavirusului a stârnit o adevărată isterie la nivel mondial. Un bărbat din Pitești a încercat, cumva, să „lămurească” oamenii cu privire la noul vaccin de tip ARN, numai că, din păcate pentru acesta, informațiile culese și așezate de el în acele broșuri nu erau cele corecte.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani – Biroul Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de comunicarea de informaţii false, faptă prevăzută şi pedepsită de art.  404 din Codul Penal, de către un bărbat, din judeţul Argeş.

Luni, 8 februarie, în jurul orei 12.00, poliţiştii de ordine publică au oprit pe o stradă din municipiul Focşani un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Piteşti, în timp ce distribuia reviste cu titlul ”Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19”. Revistele erau distribuite atât cetăţenilor aflaţi în trecere, cât şi comercianţilor din zonă.

Bărbatul a relatat poliţiştilor că ar fi distribuit circa 30-40 de reviste până la momentul în care a fost legitimat precum şi faptul că nu are studii medicale, revista conţinând informaţii sintetizate de acesta din cărţi sau de pe anumite pagini de internet. Poliţiştii i-au întomit dosar penal şi cercetează pe unde a mai împrăştiat astfel de reviste în ultima perioadă, transmite adevarul.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy