Adrian Mititelu reamintește blatul cu Pinalty. Trei propuneri de a aranja meciuri

0 13

În 2013, Adrian Mititelu a avut dezvăluiri incredibile într-un interviu acordat pentru stiridesport.ro, explicând că a refuzat 500.000 de euro de la Gheorghe Ştefan pentru a le da un punct celor de la Ceahlăul în partida cu Universitatea Craiova.

„Păi la mine a venit Pinalti cu 500.000 de euro ca să facă un egal să scape de la retrogradare şi l-am luat la goană. A venit cu jumătate de milion în portbagaj Pinalti să facă un egal când eu nu aveam nici un obiectiv. Când juca „U” Cluj cu CFR pentru campionat, atunci a venit. M-au sunat toţi oamenii din politică şi nu am vrut să fac treaba asta cu el. Credeţi-mă că nu vă mint. Niciodată Craiova nu a fost atât de corectă ca pe timpul meu.”, declara atunci Mititelu, potrivit stiridesport.ro.

Acum, fostul patron din Liga 1 a mai spus că a primit trei propuneri să blătuiască anumite partide în decursul timpului.

„Eu n-am umblat cu nimic după arbitri. Nici n-am vrut să aud. Am primit propuneri tentante, dar nu numai că le-am refuzat, însă i-am amenințat că-i denunț. Am primit propuneri indecente. Nu contează cum sunau, nu vreau să le mai zic. Mi s-au oferit sume importante, chiar pentru anumite meciuri importante. Au fost conducători care mi-au oferit sume colosale, dar pentru mine reprezentau o jignire. Am fost la un pas să-l denunț pe «Pinalty», dar mi-a părut rău de el. Dacă făceam chestia asta îmi puneam tot fotbalul în cap. Eu rămân același. Niciodată nu m-am gândit la lucruri necurate, deși am fost acuzat că am vândut meciul Vasluiului. Mi s-a propus de trei ori, dar nici n-am stat la discuții cu ei. Ofertele erau de la București și provincie. Nu vorbesc mai multe. Am povestit o dată despre «Pinalty», dar apoi am fost rugat să nu mai zic. Nu mai contează de cine am fost rugat. Atunci îmi era teamă de Pinalty că era cu Băsescu, cu Udrea. Îmi spunea tot felul de nebunii, că ce face el”, a declarat Adrian Mititelu pentru Gazeta Sporturilor 

Mititelu, dezvaluiri incredibile – Am primit trei propuneri de a aranja meciuri from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More