Ana Maria din Hangu, printre cele mai frumoase șoferițe românce de TIR

0

Ilie Matei – ‘Omul Soselelor’, o pagină dedicată șoferilor profesioniști din România, a organizat un concurs pe Facebook, în urma căruia au fost alese cele mai frumoase șoferițe românce de TIR.

De ce facem chestia asta ?
Pt că aceste femei superbe sunt profesioniste, lucrează cot la cot cu bărbații, într-un mediu de lucru care uneori este greu de digerat și pt aceia cu vechime.
În plus, este păcat că aceste frumuseți autohtone să nu fie promovate, așa că vom realiza primul calendar dedicat șoferițelor profesioniste românce, nu că ar fi altele mai tari undeva în lume.
Fetelor, mulțumesc pt participare, toate ați fost foarte frumoase și sper să realizăm ceva frumos în cinstea frumosului!”, a precizat Ilie Matei pe pagina sa de facebook.

Se pare că cele mai votate 9 fete vor apărea în primul calendar dedicat șoferițelor profesioniste românce, iar Ana Maria Papuc, din comuna Hangu, se află printre ele.

Ana are 22 de ani, a absolvit Liceul „Carol I” Bicaz și profesează această meserie de doar două luni, suficiente să se facă remarcată pentru frumusețea ei.

Nu am fost pasionată de această meserie, am început prin a visa să devin polițistă, am continuat cu dorința de a profesa în domeniul hairstyling-ului, dar pană la urmă am ajuns printre șoferii profesioniști, o contribuție generoasă a avut-o iubitul meu, Alex.
De la început am avut încredere în mine și nu m-am îndoit că nu aș putea face față, în ciuda descurajărilor primite, am ales să practic cu drag această meserie și sunt fascinată de locurile pe care le tranzitez.
Chiar dacă sunt la început, în viitorul apropiat nu mă văd făcând altceva.” , ne-a declarat Ana.

Felicitări, Ana!

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More