Aperi pădurea? Riști să fii bătut și biciuit de hoți

0
sursa foto: stirilecs.ro

Un pădurar a fost bătut și biciuit de mai mulți indivizi în pădure. Acesta i-a surprins în timp ce furau lemne.

Scenele s-au petrecut în pădurea din comuna Cicănești, județul Argeș. Bărbatul de 46 de ani, angajat la Ocolul Silvic Curtea de Argeș, patrula în zona pe care trebuie să o protejeze de hoții de lemne când a observat mai mulți arbori tăiați.

La câţiva metri distanţă a văzut și o căruță, în care se afla trunchiul unui fag. Când a început să îi ia la întrebări pe indivizii care cărau lemnele, unul dintre ei l-ar fi luat la bătaie.

Unul dintre bărbaţi a devenit violent când a fost luat la întrebări. Pădurarul, care are mai multe răni la cap și la mâini, a reușit până la urmă să-și imobilizeze agresorul și a dat alarma.

Pădurarul a reuşit să ceară la timp ajutor, iar poliţiştii au ajuns la faţa locului. L-au încătuşat pe suspect, un bărbat de 33 de ani, iar magistraţii au decis ulterior să fie arestat ulterior pentru următoarele 30 de zile, relatează stirileprotv.ro.

Pădurarul s-a prezentat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. A cerut să-i fie eliberat şi un certificat medico-legal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy